köpa Jalanimba - Brahmi Receptfritt Jalanimba - Brahmi
Jalanimba är ayurvedisk växtbaserade läkemedel som används för att förbättra den psykiska hälsan, förbättra minnet och intellektet.
köpa Jamax - Eldepryl Receptfritt Jamax - Eldepryl
Jamax är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Janimine - Tofranil Receptfritt Janimine - Tofranil
Janimine är ett tricykliskt antidepressivt medel (TCA), som används för behandling av depression (även känd som klinisk depression) hos vuxna.
köpa Jantoven - Coumadin Receptfritt Jantoven - Coumadin
Waran är en antikoagulant som används för att förhindra hjärtinfarkt, stroke och blodproppar i vener och artärer.
köpa Jasmine - Yasmin Receptfritt Jasmine - Yasmin
Jasmine är ett p-piller. De aktiva substanserna är drospirenon och etinylestradiol. Den tas av kvinnor för att förhindra graviditet.
köpa Jasminellecontinu - Yasmin Receptfritt Jasminellecontinu - Yasmin
Jasminellecontinu är ett p-piller. De aktiva substanserna är drospirenon och etinylestradiol. Den tas av kvinnor för att förhindra graviditet.
köpa Jasochlor - Aralen Receptfritt Jasochlor - Aralen
Jasochlor är ett anti-malarialäkemedel. Läkemedlet används också för att behandla infektioner orsakade av amöbor.
köpa Jenac - Etodolac Receptfritt Jenac - Etodolac
Jenac används för att lindra smärta från olika förhållanden. Det minskar också smärta, svullnad och stelhet från artrit.
köpa Jenest - Aygestin Receptfritt Jenest - Aygestin
Jenest används som preventivmedel för att förhindra graviditet, för att behandla menstruationsrubbningar, endometrios, onormal vaginal blödning, amenorré.
köpa Jeprolol - Toprol Receptfritt Jeprolol - Toprol
Jeprolol är en del av en klass av läkemedel som kallas betablockerare. Det används för behandling av angina och högt blodtryck, hjärtinfarkt, migrän och vissa typer av tremor.
köpa Jilkon - Reminyl Receptfritt Jilkon - Reminyl
Jilkon används för att behandla symptom på mild till måttlig Alzheimers sjukdom genom att förhindra nedbrytningen av acetylkolin.
köpa Jodthyrox - Levothroid Receptfritt Jodthyrox - Levothroid
Jodthyrox är föreskriven för behandling av fetma, primär, sekundär, tertiär hypotyreos; subklinisk hypotyreoidism.
köpa Jucolon - Asacol Receptfritt Jucolon - Asacol
Jucolon tillhör den grupp av läkemedel som kallas antiinflammatoriska. Det används för att behandla ulcerös kolit, en typ av tarmsjukdom.
köpa Julab - Eldepryl Receptfritt Julab - Eldepryl
Julab är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Jumex - Eldepryl Receptfritt Jumex - Eldepryl
Jumex är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Jumexal - Eldepryl Receptfritt Jumexal - Eldepryl
Jumexal är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Jumexil - Eldepryl Receptfritt Jumexil - Eldepryl
Jumexil är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Juprenil - Eldepryl Receptfritt Juprenil - Eldepryl
Juprenil är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Justin - Mevacor Receptfritt Justin - Mevacor
Justin är en medicin som används för att sänka högt kolesterol, för att bromsa utvecklingen av koronar ateroskleros.
köpa Jutabloc - Toprol Receptfritt Jutabloc - Toprol
Jutabloc är en del av en klass av läkemedel som kallas betablockerare. Det används för behandling av angina och högt blodtryck, hjärtinfarkt, migrän och vissa typer av tremor.
köpa Jutagilin - Eldepryl Receptfritt Jutagilin - Eldepryl
Jutagilin är en MAO-hämmare som används för att behandla rörelserubbningar orsakade av Parkinsons sjukdom genom att fördröja nedbrytningen av vissa naturliga ämnen i hjärnan.
köpa Jutalex - Betapace Receptfritt Jutalex - Betapace
Jutalex är en betablockerare som är föreskriven för behandling av förmaksflimmer eller förmaksfladder och andra typer av oregelbunden hjärtrytm.