köpa Ucol - Detrol Receptfritt Ucol - Detrol
Ucol används för att behandla personer med överaktiv blåsa som har symtom inklusive täta urinträngningar, brådskande, eller ofrivillig urinavgång.
köpa Undepre - Desyrel Receptfritt Undepre - Desyrel
Undepre är en antidepressiv medicin. Det används för att behandla depression.
köpa Uniphyl Cr Receptfritt Uniphyl Cr
Uniphyl Cr orsakar utvidgning av luftrören genom att koppla en bronkial muskel. Det är effektivt mot astma, lungemfysem och bronkit. Det förbättrar sammandragning av stora andningsmuskeln тАУ membran och minskar svar i luftvägarna för irriterande.
köpa Uniquin - Maxaquin Receptfritt Uniquin - Maxaquin
Uniquin är ett brett spektrum fluorokinolon antibiotikum som används för att behandla urinvägsinfektioner, hudinfektioner och luftvägsinfektioner.
köpa Uniwarfin - Coumadin Receptfritt Uniwarfin - Coumadin
Waran är en antikoagulant som används för att förhindra hjärtinfarkt, stroke och blodproppar i vener och artärer.
köpa Unixime - Suprax Receptfritt Unixime - Suprax
Unixime är ett antibakteriellt antibiotikum av cefalosporin är behandling av infektioner orsakade av vissa bakterier.
köpa Urginol - Detrol Receptfritt Urginol - Detrol
Urginol används för att behandla personer med överaktiv blåsa som har symtom inklusive täta urinträngningar, brådskande, eller ofrivillig urinavgång.
köpa Uricon - Urispas Receptfritt Uricon - Urispas
Uricon är en blockerare av M-cholinoreceptors. Det används för att behandla urinblåsan spasmer och lindra symtom på interstitiell cystit, dysuri, brådskande, nokturi, suprapubisk smärta, frekvens och inkontinens som kan förekomma vid cystit, prostatit, uretrit och urethrocystitis.
köpa Urinaron - Urispas Receptfritt Urinaron - Urispas
Urinaron är en blockerare av M-cholinoreceptors. Det används för att behandla urinblåsan spasmer och lindra symtom på interstitiell cystit, dysuri, brådskande, nokturi, suprapubisk smärta, frekvens och inkontinens som kan förekomma vid cystit, prostatit, uretrit och urethrocystitis.
köpa Urisol - Urispas Receptfritt Urisol - Urispas
Urisol är en blockerare av M-cholinoreceptors. Det används för att behandla urinblåsan spasmer och lindra symtom på interstitiell cystit, dysuri, brådskande, nokturi, suprapubisk smärta, frekvens och inkontinens som kan förekomma vid cystit, prostatit, uretrit och urethrocystitis.
köpa Urispadol - Urispas Receptfritt Urispadol - Urispas
Urispadol är en blockerare av M-cholinoreceptors. Det används för att behandla urinblåsan spasmer och lindra symtom på interstitiell cystit, dysuri, brådskande, nokturi, suprapubisk smärta, frekvens och inkontinens som kan förekomma vid cystit, prostatit, uretrit och urethrocystitis.
köpa Urispas Receptfritt Urispas
Urispas är en blockerare av M-cholinoreceptors. Det används för att behandla urinblåsan spasmer och lindra symtom på interstitiell cystit, dysuri, brådskande, nokturi, suprapubisk smärta, frekvens och inkontinens som kan förekomma vid cystit, prostatit, uretrit och urethrocystitis.
köpa Uro - Pyridium Receptfritt Uro - Pyridium
Uro är ett smärtstillande som påverkar den nedre delen av urinvägarna. Det används för att behandla smärta, brännande känsla, ökad urinering, och ökat behov av att urinera.
köpa Urodine - Pyridium Receptfritt Urodine - Pyridium
Urodine är ett smärtstillande som påverkar den nedre delen av urinvägarna. Det används för att behandla smärta, brännande känsla, ökad urinering, och ökat behov av att urinera.
köpa Uroflam - Pyridium Receptfritt Uroflam - Pyridium
Uroflam är ett smärtstillande som påverkar den nedre delen av urinvägarna. Det används för att behandla smärta, brännande känsla, ökad urinering, och ökat behov av att urinera.
köpa Uroflow - Detrol Receptfritt Uroflow - Detrol
Uroflow används för att behandla personer med överaktiv blåsa som har symtom inklusive täta urinträngningar, brådskande, eller ofrivillig urinavgång.
köpa Urogesic - Pyridium Receptfritt Urogesic - Pyridium
Urogesic är ett smärtstillande som påverkar den nedre delen av urinvägarna. Det används för att behandla smärta, brännande känsla, ökad urinering, och ökat behov av att urinera.
köpa Uron - Urispas Receptfritt Uron - Urispas
Uron är en blockerare av M-cholinoreceptors. Det används för att behandla urinblåsan spasmer och lindra symtom på interstitiell cystit, dysuri, brådskande, nokturi, suprapubisk smärta, frekvens och inkontinens som kan förekomma vid cystit, prostatit, uretrit och urethrocystitis.
köpa Uropirid - Pyridium Receptfritt Uropirid - Pyridium
Uropirid är ett smärtstillande som påverkar den nedre delen av urinvägarna. Det används för att behandla smärta, brännande känsla, ökad urinering, och ökat behov av att urinera.
köpa Uropyrin - Pyridium Receptfritt Uropyrin - Pyridium
Uropyrin är ett smärtstillande som påverkar den nedre delen av urinvägarna. Det används för att behandla smärta, brännande känsla, ökad urinering, och ökat behov av att urinera.
köpa Urotrol - Detrol Receptfritt Urotrol - Detrol
Urotrol används för att behandla personer med överaktiv blåsa som har symtom inklusive täta urinträngningar, brådskande, eller ofrivillig urinavgång.
köpa Uroxatral Receptfritt Uroxatral
Uroxatral är en alfa-blockerare, som används för behandling av godartad prostataförstoring genom att få musklerna i blåsan hals och prostata.
köpa Urso Receptfritt Urso
Urso används för att behandla små gallsten i människor som inte kan få gallblåsan operation, och för att förhindra gallsten hos överviktiga patienter som genomgår en snabb viktminskning och för att behandla primär biliär cirros.